BGP BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. BGP BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over BGP BV

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf BGP BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Zwolle. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. BGP BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 17180923. Op deze pagina kan je ook zien wat BGP BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met BGP BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als BGP BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller kies, net als BGP BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.