Bewust Payrolling BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Bewust Payrolling BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Bewust Payrolling BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welke payroll organisatie het best bij jou past.

Extra info over Bewust Payrolling BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Bewust Payrolling BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Waardenburg. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Bewust Payrolling BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 64438317. Op deze website kan je ook lezen wat Bewust Payrolling BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Bewust Payrolling BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een partij als Bewust Payrolling BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.