Bewaakjezaak.nl is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Bewaakjezaak.nl kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Bewaakjezaak.nl een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Bewaakjezaak.nl

Op deze pagina vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf Bewaakjezaak.nl. Zo is dit bedrijf gelegen in Zutphen. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, Bewaakjezaak.nl is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 57240485. Op deze site kan je ook zien wat Bewaakjezaak.nl ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Bewaakjezaak.nl neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een partij als Bewaakjezaak.nl inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.