Betuwork B.V. is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Betuwork B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Betuwork B.V.

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Betuwork B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Tiel. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Betuwork B.V. is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 53093488. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Betuwork B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Betuwork B.V. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll partij als Betuwork B.V. wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf rekent, net als Betuwork B.V. een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk inzien welke payroller het meest bij jou past.