Betere Banen Veendam BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Betere Banen Veendam BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra info over Betere Banen Veendam BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Betere Banen Veendam BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Veendam. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Betere Banen Veendam BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 65065883. Op deze pagina kan je ook inzien wat Betere Banen Veendam BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Betere Banen Veendam BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die een bedrijf als Betere Banen Veendam BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als Betere Banen Veendam BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroller het best bij jou past.