BESA Projectsupport BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. BESA Projectsupport BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over BESA Projectsupport BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf BESA Projectsupport BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Borger. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. BESA Projectsupport BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 62708791. Op deze pagina kan je ook zien wat BESA Projectsupport BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals BESA Projectsupport BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als BESA Projectsupport BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als BESA Projectsupport BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel inzien welke payroller het best bij jouw bedrijf past.