Bens Personeelsdiensten B.V. is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Bens Personeelsdiensten B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Bens Personeelsdiensten B.V. een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer info over Bens Personeelsdiensten B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Bens Personeelsdiensten B.V.. Zo is deze onderneming gevestigd in Joure. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Bens Personeelsdiensten B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 1071608. Op deze site kan je ook inzien wat Bens Personeelsdiensten B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Bens Personeelsdiensten B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een bedrijf als Bens Personeelsdiensten B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.