Befreelancer is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Befreelancer kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra info over Befreelancer

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Befreelancer. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Befreelancer is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 34286792. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Befreelancer ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf zoals Befreelancer neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een partij als Befreelancer inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als Befreelancer een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jou past.