BDU Employment is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. BDU Employment kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra info over BDU Employment

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf BDU Employment. Zo is dit bedrijf gevestigd in Arnhem. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. BDU Employment is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 70148961. Op deze webpagina kan je ook zien wat BDU Employment ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met BDU Employment neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als BDU Employment is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf kies, net als BDU Employment een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk erachter komen welke payroll organisatie het best bij jou past.