Banencentrum Nederland BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Banencentrum Nederland BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller zoals Banencentrum Nederland BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een bedrijf als Banencentrum Nederland BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf hanteert, net als Banencentrum Nederland BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welke payroller het best bij jou past.

Meer info over Banencentrum Nederland BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Banencentrum Nederland BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Zaltbommel. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Banencentrum Nederland BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 11066777. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Banencentrum Nederland BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.