Bakker Personeelsdiensten BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Bakker Personeelsdiensten BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals Bakker Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat een onderneming als Bakker Personeelsdiensten BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als Bakker Personeelsdiensten BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk inzien welke payroller het best bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Bakker Personeelsdiensten BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Bakker Personeelsdiensten BV. Zo is deze organisatie gelegen in Zwaag. Is het belangrijk om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Bakker Personeelsdiensten BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 37110783. Op deze website kan je ook lezen wat Bakker Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.