B & T Match Personeelsdiensten BV is een payroll bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. B & T Match Personeelsdiensten BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll organisatie vergelijkbaar met B & T Match Personeelsdiensten BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als B & T Match Personeelsdiensten BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als B & T Match Personeelsdiensten BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld over houden door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over B & T Match Personeelsdiensten BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf B & T Match Personeelsdiensten BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Oosterhout. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, B & T Match Personeelsdiensten BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 60074647. Op deze website kan je ook zien wat B & T Match Personeelsdiensten BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een partner in de eigen provincie.