Ays HR Solutions is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Ays HR Solutions kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Elke payroller bepaalt, net als Ays HR Solutions een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Meer informatie over Ays HR Solutions

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Ays HR Solutions. Zo is deze onderneming gelegen in Lathum. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Ays HR Solutions is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 57937702. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Ays HR Solutions ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Ays HR Solutions neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroller als Ays HR Solutions wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.