Aygro is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Aygro kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf zoals Aygro neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een onderneming als Aygro inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller kies, net als Aygro een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Aygro

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Aygro. Zo is dit bedrijf gevestigd in Andijk. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Aygro is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 64899691. Op deze website kan je ook zien wat Aygro ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.