Aydi Services BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Aydi Services BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals Aydi Services BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een bedrijf als Aydi Services BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller hanteert, net als Aydi Services BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk bekijken welke payroller het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Aydi Services BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Aydi Services BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Rotterdam. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Aydi Services BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 65356381. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Aydi Services BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.