AWdetachering BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. AWdetachering BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over AWdetachering BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf AWdetachering BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Eindhoven. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. AWdetachering BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 61657778. Op deze site kan je ook lezen wat AWdetachering BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met AWdetachering BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als AWdetachering BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Kosten

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als AWdetachering BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.