ATR Uitzendbureau is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. ATR Uitzendbureau kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met ATR Uitzendbureau neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die een onderneming als ATR Uitzendbureau inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller rekent, net als ATR Uitzendbureau een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroll organisatie het meest bij jou past.

Extra info over ATR Uitzendbureau

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf ATR Uitzendbureau. Zo is dit bedrijf gelegen in Hellevoetsluis. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, ATR Uitzendbureau is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 24189837. Op deze site kan je ook zien wat ATR Uitzendbureau ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.