ATAS BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. ATAS BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer weten over ATAS BV

Op deze website vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf ATAS BV. Zo is dit bedrijf gelegen in 's-Gravenhage. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. ATAS BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 69330107. Op deze website kan je ook inzien wat ATAS BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met ATAS BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die een partij als ATAS BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als ATAS BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.