@Work Personeel BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. @Work Personeel BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Extra info over @Work Personeel BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf @Work Personeel BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Rotterdam. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. @Work Personeel BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 63542102. Op deze pagina kan je ook zien wat @Work Personeel BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met @Work Personeel BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als @Work Personeel BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als @Work Personeel BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.