'@1' special projects payroll BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. '@1' special projects payroll BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als '@1' special projects payroll BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Extra info over '@1' special projects payroll BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf '@1' special projects payroll BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Amsterdam. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. '@1' special projects payroll BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 70880565. Op deze webpagina kan je ook zien wat '@1' special projects payroll BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met '@1' special projects payroll BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als '@1' special projects payroll BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.