Asaf 2 BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Asaf 2 BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Asaf 2 BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Asaf 2 BV. Zo is deze onderneming gelegen in 's-Gravenhage. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Asaf 2 BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 70475369. Op deze site kan je ook inzien wat Asaf 2 BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals Asaf 2 BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • het afdragen van premies

De ondernemer die een onderneming als Asaf 2 BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Asaf 2 BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroller het best bij jouw bedrijf past.