Artpay Hrm BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Artpay Hrm BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Artpay Hrm BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Artpay Hrm BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Artpay Hrm BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 66450535. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Artpay Hrm BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een organisatie in de eigen omgeving.

De voordelen

Op zoek naar een payroll organisatie? Een payroll organisatie zoals Artpay Hrm BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Artpay Hrm BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf kies, net als Artpay Hrm BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je direct erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.