Artiflex Projects BV is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Artiflex Projects BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf rekent, net als Artiflex Projects BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroller het best bij jou past.

Meer weten over Artiflex Projects BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Artiflex Projects BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Papendrecht. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Artiflex Projects BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 63703912. Op deze pagina kan je ook zien wat Artiflex Projects BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen regio.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met Artiflex Projects BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

De onderneming die een bedrijf als Artiflex Projects BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.