arimon is een payrolling organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. arimon kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je weten wat payrolling kost? Ieder bedrijf bepaalt, net als arimon een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met daar bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elke organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over arimon

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf arimon. Zo is dit bedrijf gelegen in Lichtenvoorde. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. arimon is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 65404874. Op deze website kan je ook lezen wat arimon ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroller vergelijkbaar met arimon neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een partner als arimon inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.