Argentum Management BV is een payroll onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Argentum Management BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Argentum Management BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een bedrijf als Argentum Management BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf hanteert, net als Argentum Management BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.

Meer info over Argentum Management BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Argentum Management BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Vries. Is het doorslaggevend om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk maakt dit niet weinig uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Argentum Management BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 70736049. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat Argentum Management BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het slim om te kiezen voor een bedrijf in de eigen omgeving.