Archipel Connected Solutions BV is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Archipel Connected Solutions BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf rekent, net als Archipel Connected Solutions BV een eigen tarief.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk bekijken welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer informatie over Archipel Connected Solutions BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Archipel Connected Solutions BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in 's-Gravenhage. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Archipel Connected Solutions BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 70267022. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Archipel Connected Solutions BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Archipel Connected Solutions BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen bij ziekte

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als Archipel Connected Solutions BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.