Arbex Pay Roll Services B.V. is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Arbex Pay Roll Services B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Ieder bedrijf hanteert, net als Arbex Pay Roll Services B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 6% en 9% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Arbex Pay Roll Services B.V.

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Arbex Pay Roll Services B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Arbex Pay Roll Services B.V. is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 62088610. Op deze pagina kan je ook zien wat Arbex Pay Roll Services B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming vergelijkbaar met Arbex Pay Roll Services B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat een onderneming als Arbex Pay Roll Services B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.