Arbeids Intermediair Betalingen BV is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Arbeids Intermediair Betalingen BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroll onderneming zoals Arbeids Intermediair Betalingen BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De onderneming die een partner als Arbeids Intermediair Betalingen BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je erachter komen wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als Arbeids Intermediair Betalingen BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke payroller vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken. Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je simpel erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jou past.

Meer weten over Arbeids Intermediair Betalingen BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Arbeids Intermediair Betalingen BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Tiel. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Arbeids Intermediair Betalingen BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 11059659. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Arbeids Intermediair Betalingen BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.