Aqtio Payroll B.V. is een payroll bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Aqtio Payroll B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Aqtio Payroll B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de salarisadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een payroller als Aqtio Payroll B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als Aqtio Payroll B.V. een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elke payroller vrij is om een zelf gekozen tarief te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je direct inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Meer weten over Aqtio Payroll B.V.

Op deze website vind je alle openbare informatie over het bedrijf Aqtio Payroll B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Eindhoven. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Aqtio Payroll B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67021530. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Aqtio Payroll B.V. ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.