anti-models BV is een payroll organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. anti-models BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer info over anti-models BV

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf anti-models BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Amsterdam. Is het cruciaal om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, anti-models BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 34177207. Op deze pagina kan je ook tot je nemen wat anti-models BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten fysiek vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het een goede keuze om samen te werken voor een bedrijf in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals anti-models BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als anti-models BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat een payroll bedrijf kost? Iedere payroller bepaalt, net als anti-models BV een eigen prijs. Het tarief is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je direct bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.