Anema Salaris & Advies is een payrolling organisatie die jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Anema Salaris & Advies kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Anema Salaris & Advies

Op deze pagina vind je alle openbare informatie over het bedrijf Anema Salaris & Advies. Zo is dit bedrijf gevestigd in Reduzum. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Anema Salaris & Advies is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 1149563. Op deze site kan je ook tot je nemen wat Anema Salaris & Advies ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige ondernemers graag af en toe face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het verstandig om te kiezen voor een partner in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met Anema Salaris & Advies neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als Anema Salaris & Advies wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Iedere payroller rekent, net als Anema Salaris & Advies een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk erachter komen welke payroller het best bij jou past.