Amigos Payroll B.V. is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Amigos Payroll B.V. kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Amigos Payroll B.V. een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welke payroller het meest bij jou past.

Meer weten over Amigos Payroll B.V.

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf Amigos Payroll B.V.. Zo is deze organisatie gelegen in Apeldoorn. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niet weinig uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Amigos Payroll B.V. is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 65148223. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Amigos Payroll B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payrollbedrijf zoals Amigos Payroll B.V. neemt op papier jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies

De onderneming die een onderneming als Amigos Payroll B.V. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.