AMER Personeelsdiensten B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. AMER Personeelsdiensten B.V. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer weten over AMER Personeelsdiensten B.V.

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf AMER Personeelsdiensten B.V.. Zo is dit bedrijf gevestigd in Amersfoort. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niet veel uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. AMER Personeelsdiensten B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 66994004. Op deze site kan je ook inzien wat AMER Personeelsdiensten B.V. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n geval is het een goede keuze om te beslissen voor een organisatie in de eigen omgeving.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met AMER Personeelsdiensten B.V. neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • pensioenpremies uitbetalen
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • arbeidscontracten afsluiten
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als AMER Personeelsdiensten B.V. is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller kies, net als AMER Personeelsdiensten B.V. een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 9% van het loon.

In de praktijk kan je dus zeer veel geld over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw bedrijf past.