AMD hrs BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. AMD hrs BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over AMD hrs BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf AMD hrs BV. Zo is deze organisatie gelegen in Schiedam. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, AMD hrs BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 56551118. Op deze webpagina kan je ook zien wat AMD hrs BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het verstandig om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroller zoals AMD hrs BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll partij als AMD hrs BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Tarieven

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf hanteert, net als AMD hrs BV een eigen tarief. Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroller het meest bij jouw bedrijf past.