A.L.P. Flex B.V. is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. A.L.P. Flex B.V. kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat een payroll bedrijf kost? Elk bedrijf bepaalt, net als A.L.P. Flex B.V. een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je gelijk bekijken welke payroller het meest bij jou past.

Meer informatie over A.L.P. Flex B.V.

Op deze website vind je alle publieke informatie over het bedrijf A.L.P. Flex B.V.. Zo is deze onderneming gelegen in Weesp. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. A.L.P. Flex B.V. is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 66969786. Op deze website kan je ook zien wat A.L.P. Flex B.V. ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te kiezen voor een bedrijf in de eigen provincie.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payrollbedrijf? Een payroll organisatie zoals A.L.P. Flex B.V. neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een partij als A.L.P. Flex B.V. inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.