AllRound Payroll BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. AllRound Payroll BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer info over AllRound Payroll BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf AllRound Payroll BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Weesp. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, AllRound Payroll BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 67959334. Op deze website kan je ook inzien wat AllRound Payroll BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemers bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller zoals AllRound Payroll BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een onderneming als AllRound Payroll BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als AllRound Payroll BV een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze marge komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij ondersteunen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welk payroll bedrijf het best bij jou past.