Allroad Sectorpool Transport & Logistiek BV is een payrolling bedrijf dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Allroad Sectorpool Transport & Logistiek BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroller vergelijkbaar met Allroad Sectorpool Transport & Logistiek BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve handelingen hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een onderneming als Allroad Sectorpool Transport & Logistiek BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Prijzen

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Allroad Sectorpool Transport & Logistiek BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 10% van het loon.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Meer info over Allroad Sectorpool Transport & Logistiek BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Allroad Sectorpool Transport & Logistiek BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Eindhoven. Is het doorslaggevend om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Allroad Sectorpool Transport & Logistiek BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 52648001. Op deze website kan je ook tot je nemen wat Allroad Sectorpool Transport & Logistiek BV ervaringen van andere zijn geweest.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen graag af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het slim om samen te werken voor een organisatie in de eigen omgeving.