Allroad Projecten BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Allroad Projecten BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Meer info over Allroad Projecten BV

Op deze pagina vind je alle publieke informatie over het bedrijf Allroad Projecten BV. Zo is dit bedrijf gelegen in Eindhoven. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Wees gerust, Allroad Projecten BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 17235279. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Allroad Projecten BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen sommige bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In dat geval is het slim om te beslissen voor een bedrijf in de eigen buurt.

De voordelen

Op zoek naar een payroll onderneming? Een payroll onderneming zoals Allroad Projecten BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een bedrijf als Allroad Projecten BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Iedere payroller bepaalt, net als Allroad Projecten BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat iedere organisatie vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus heel veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 voorstellen voor payrolling. Hierdoor kan je gelijk erachter komen welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.