AlleZFlex BV is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. AlleZFlex BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Extra informatie over AlleZFlex BV

Op deze pagina vind je alle publieke gegevens over het bedrijf AlleZFlex BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Zuidwolde. Is het belangrijk om voor payrolling te kiezen in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. AlleZFlex BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 57265410. Op deze site kan je ook lezen wat AlleZFlex BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden vooral digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met AlleZFlex BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • uitbetalen bij ziekte
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een onderneming als AlleZFlex BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

De kosten

Wil je weten wat een payroll bedrijf kost? Elke payroller hanteert, net als AlleZFlex BV een eigen prijs. Deze is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s over houden door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.