ALL DAY is een payroll organisatie dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. ALL DAY kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over ALL DAY

Op deze website vind je ieder stukje openbare informatie over het bedrijf ALL DAY. Zo is deze onderneming gevestigd in Tilburg. Is het belangrijk om voor payrolling te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je op zoek bent naar een payroll partner is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Wees gerust, ALL DAY is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 69385882. Op deze site kan je ook inzien wat ALL DAY ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen sommige ondernemingen bij voorkeur af en toe face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payrollbedrijf? Een payroll onderneming zoals ALL DAY neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De ondernemer die gebruikt maakt van een partner als ALL DAY wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Kosten

Wil je ontdekken wat een payoll oplossing kost? Ieder bedrijf kies, net als ALL DAY een eigen tarief. De prijs is gebaseerd op de salarissen van de werknemers zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jou past.