Alatan Diensten BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Alatan Diensten BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een verzoek om tarieven van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Meer informatie over Alatan Diensten BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Alatan Diensten BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Oss. Is het doorslaggevend om voor payrolling te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Alatan Diensten BV is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 65160010. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Alatan Diensten BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In die situatie is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen provincie.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals Alatan Diensten BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te voldoen.

Een payroll organisatie verzorgt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die een partij als Alatan Diensten BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Alatan Diensten BV een eigen prijs. De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met daar bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 5% en 9% van het loon.

Je kunt dus duizenden euro’s bezuinigen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.