Airport Facility Services BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en taken die personeelsleden met zich meebrengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verantwoordelijkheden met zich mee. Airport Facility Services BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Meer weten over Airport Facility Services BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf Airport Facility Services BV. Zo is deze organisatie gelegen in Schiphol. Is het doorslaggevend om voor payrolling te gaan in je eigen regio? Nee, in principe maakt dit niet veel uit.

Als je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Airport Facility Services BV is een Nederlandse onderneming die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 34087474. Op deze website kan je ook lezen wat Airport Facility Services BV ervaringen van andere zijn geweest.

Taken worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen graag af en toe fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om samen te werken voor een organisatie in de eigen buurt.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie zoals Airport Facility Services BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hierdoor loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payroll organisatie verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

De ondernemer die een partner als Airport Facility Services BV inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als Airport Facility Services BV een eigen tarief. Deze is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de geleverde diensten. Deze toeslag wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een eigen prijs te hanteren, bestaat de marge meestal uit een bedrag tussen de 6% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus heel veel geld besparen door goed te vergelijken.

Wij ondersteunen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 voorstellen voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.