Airline Pilot Service BV is een payroll onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Airline Pilot Service BV kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll bedrijven met elkaar te vergelijken.

Tarieven

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elk bedrijf kies, net als Airline Pilot Service BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met hier bovenop een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Hoewel iedere organisatie vrij is om een eigen prijs te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct bekijken welke payroll organisatie het best bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Airline Pilot Service BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Airline Pilot Service BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Groningen-Stad. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen buurt? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Airline Pilot Service BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het KVK-nummer 67865488. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Airline Pilot Service BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag af en toe fysiek vergaderen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om te beslissen voor een bedrijf in de eigen omgeving.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payrollbedrijf zoals Airline Pilot Service BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Hierdoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve handelingen hoeven te voldoen.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • het afdragen van premies

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Airline Pilot Service BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.