Agrotransfer Holding BV is een payrolling onderneming dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Agrotransfer Holding BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf rekent, net als Agrotransfer Holding BV een eigen tarief.

Deze is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elke organisatie vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door een juiste vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je makkelijk inzien welke payroll organisatie het meest bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over Agrotransfer Holding BV

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Agrotransfer Holding BV. Zo is deze organisatie gevestigd in Dronten. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe is dit niet van belang.

Als je op zoek bent naar een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Agrotransfer Holding BV is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het KVK-nummer 39067720. Op deze webpagina kan je ook lezen wat Agrotransfer Holding BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het slim om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.

Wat krijg je ervoor terug?

Op zoek naar een payroller? Een payrollbedrijf zoals Agrotransfer Holding BV neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de uitbetaling van het salaris zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Agrotransfer Holding BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.