Agro Jobs BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Agro Jobs BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

De kosten

Wil je weten wat een payoll oplossing kost? Elke payroller kies, net als Agro Jobs BV een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met hier bovenop een toeslag voor de geleverde diensten. Deze marge wordt toegekend op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf zich toe eigent.

Ondanks dat ieder bedrijf vrij is om een zelf gekozen prijs te hanteren, bestaat de toeslag vaak uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus zeer veel geld bezuinigen door goed te vergelijken.

Wij helpen je hier met plezier bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hierdoor kan je meteen erachter komen welk payroll bedrijf het meest bij jouw onderneming past.

Extra informatie over Agro Jobs BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Agro Jobs BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Ingen. Is het doorslaggevend om voor een payroll bedrijf te kiezen in je eigen provincie? Nee, eigenlijk maakt dit niets uit.

In het geval je op zoek bent naar een payroller is het van belang dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetgeving. Agro Jobs BV is een Nederlandse organisatie die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 66766281. Op deze site kan je ook inzien wat Agro Jobs BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op afstand gedaan. Echter willen bepaalde bedrijven bij voorkeur op sommige momenten fysiek overleggen met het payrollbedrijf. In zo'n geval is het verstandig om te beslissen voor een organisatie in de eigen provincie.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Agro Jobs BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de salarisadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook verantwoordelijk is voor alle werkzaamheden die normaliter door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • afsluiten van het arbeidscontract
  • vakantiegeld uitbetalen
  • premies afdragen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies

De ondernemer die een bedrijf als Agro Jobs BV inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en functioneringsgesprekken houden.