AGM Payroll Service BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verplichtingen en werkzaamheden die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. AGM Payroll Service BV kan dit volledig uit handen nemen.

Klik op de knop om te vergelijking en doe zonder verplichtingen een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Kosten

Wil je te weten komen wat payrolling kost? Ieder bedrijf hanteert, net als AGM Payroll Service BV een eigen tarief.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van de personeelsleden zelf, met een toeslag voor de dienstverlening. Deze marge komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat de payroller zich toe eigent.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een eigen tarief te hanteren, bestaat de marge vaak uit een bedrag tussen de 6% en 11% van het loon.

Je kunt dus 1000-en euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en verkrijg tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hiermee kan je makkelijk inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra informatie over AGM Payroll Service BV

Op deze website vind je alle publieke gegevens over het bedrijf AGM Payroll Service BV. Zo is dit bedrijf gevestigd in Roosendaal. Is het belangrijk om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen gemeente? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroll partner is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. AGM Payroll Service BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het KVK-nummer 60026650. Op deze site kan je ook zien wat AGM Payroll Service BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het een goede keuze om samen te werken voor een organisatie in de eigen regio.

De voordelen

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payrollbedrijf vergelijkbaar met AGM Payroll Service BV neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve taken hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de uitbetaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit houdt in dat deze ook aansprakelijk is voor alle werkzaamheden die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen van vakantiegeld
  • het afdragen van premies
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • pensioenpremies uitbetalen

Het bedrijf dat gebruikt maakt van een partner als AGM Payroll Service BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.