Advanced Technicians BV is een payrolling organisatie dat jou kan ontzorgen bij alle verantwoordelijkheden en werkzaamheden die werknemers met zich mee brengen.

Het in loondienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Advanced Technicians BV kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat en waarom?

Geïnteresseerd in een payroll onderneming? Een payroll organisatie vergelijkbaar met Advanced Technicians BV neemt op papier jouw personeel in dienst. Hiermee loop je bijna geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je geen administratieve taken hoeven te voldoen.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de loonadministratie als de uitbetaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll onderneming gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze ook aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • premies afdragen
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • vakantiegeld uitbetalen
  • arbeidscontracten afsluiten
  • uitbetalen bij ziekte

De onderneming die gebruikt maakt van een payroll bedrijf als Advanced Technicians BV is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals het voeren van contractonderhandelingen en het houden van functioneringsgesprekken.

De kosten

Wil je erachter komen wat payrolling kost? Elke payroller rekent, net als Advanced Technicians BV een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van de taken en de risico’s wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de marge veelal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van de salarissen.

Je kunt dus 1000-en euro’s over houden door een juiste vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot 3 kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je meteen inzien welk payroll bedrijf het best bij jouw bedrijf past.

Extra info over Advanced Technicians BV

Op deze pagina vind je ieder stukje publieke informatie over het bedrijf Advanced Technicians BV. Zo is deze onderneming gelegen in Waalre. Is het belangrijk om voor payroll te gaan in je eigen regio? Nee, in principe is dit niet van belang.

In het geval je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het van belang dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Advanced Technicians BV is een Nederlandse organisatie die staat ingeschreven onder het Kamer van Koophandel-nummer 59752300. Op deze webpagina kan je ook inzien wat Advanced Technicians BV ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden vooral digitaal en niet op locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemingen graag op sommige momenten fysiek overleggen met de payroll partner. In zo'n situatie is het verstandig om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.