Advanced Payroll Management BV is een payrolling bedrijf dat jou kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Advanced Payroll Management BV kan dit 100% uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe vrijblijvend een verzoek om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroller? Een payroll onderneming zoals Advanced Payroll Management BV neemt op papier jouw werknemers in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je veel minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payrollbedrijf verwerkt zowel de administratie van de lonen als de betaling van het loon zelf. Hiermee wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die normaal gesproken door een bedrijf uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • het afdragen van premies
  • pensioenpremies uitbetalen
  • vakantiegeld uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • doorbetalen bij ziekteverzuim

De onderneming die gebruikt maakt van een partner als Advanced Payroll Management BV wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijk voor het voeren van contractonderhandelingen en functioneringsgesprekken houden.

Wat kost het?

Wil je te weten komen wat een payoll oplossing kost? Elke payroller hanteert, net als Advanced Payroll Management BV een eigen prijs.

Deze is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met een marge voor de geleverde diensten. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat de payroller zich toe eigent.

Hoewel elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag meestal uit een bedrag tussen de 5% en 11% van het loon.

In de praktijk kan je dus heel veel geld bezuinigen door een goede vergelijking te maken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie offertes voor payrolling. Hiermee kan je simpel bekijken welke payroll organisatie het meest bij jouw onderneming past.

Extra info over Advanced Payroll Management BV

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Advanced Payroll Management BV. Zo is deze onderneming gevestigd in Beuningen (GLD). Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen gemeente? Nee, in principe is dit niet van belang.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de wettelijke regels en wetten. Wees gerust, Advanced Payroll Management BV is een Nederlandse onderneming die staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 66598540. Op deze website kan je ook zien wat Advanced Payroll Management BV ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige bedrijven graag op sommige momenten face to face overleggen met de payroll partner. In die situatie is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen provincie.