Adopsa Consultancy is een payrolling onderneming dat jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle verplichtingen en taken die werknemers met zich mee brengen.

Het in dienst hebben van personeel brengt veel tijd, risico en verplichtingen met zich mee. Adopsa Consultancy kan dit helemaal uit handen nemen.

Klik op de oranje knop en doe vrijblijvend een aanvraag om prijzen van payrolling en payroll organisaties met elkaar te vergelijken.

Wat krijg je ervoor terug?

Geïnteresseerd in een payroll organisatie? Een payroll onderneming zoals Adopsa Consultancy neemt wettelijk jouw werknemers in dienst. Hiermee loop je geen arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je bijna gaan administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verwerkt zowel de loonadministratie als de betaling van het loon zelf. Hierdoor wordt een payroller gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer verantwoordelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • uitbetalen van vakantiegeld
  • uitbetalen bij ziekte
  • pensioenpremies uitbetalen
  • afsluiten van het arbeidscontract
  • premies afdragen

De onderneming die een partner als Adopsa Consultancy inhuurt wordt ook wel functionele werkgever genoemd. Deze blijft ook verantwoordelijkheden houden zoals contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.

Prijzen

Wil je ontdekken wat payrolling kost? Elk bedrijf bepaalt, net als Adopsa Consultancy een eigen prijs.

Het tarief is gebaseerd op de werknemerssalarissen, met een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag wordt toegekend op basis van de taken en het risico wat de payroller op zich neemt.

Ondanks dat elk bedrijf vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag veelal uit een bedrag tussen de 5% en 9% van de salarissen.

Je kunt dus duizenden euro’s besparen door goed te vergelijken. Wij helpen je hier graag bij! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie prijsopgaven voor payrolling. Hierdoor kan je meteen inzien welke payroll organisatie het best bij jouw bedrijf past.

Meer informatie over Adopsa Consultancy

Op deze pagina vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Adopsa Consultancy. Zo is dit bedrijf gelegen in Tilburg. Is het cruciaal om voor payroll te kiezen in je eigen buurt? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Wanneer je op zoek bent naar een payroll organisatie is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetten. Wees gerust, Adopsa Consultancy is een Nederlands bedrijf dat staat ingeschreven onder het KVK-nummer 63760487. Op deze website kan je ook lezen wat Adopsa Consultancy ervaringen van andere zijn.

Taken worden vooral digitaal en op de eigen locatie gedaan. Echter willen sommige ondernemers bij voorkeur op sommige momenten face to face vergaderen met de payroll partner. In dat geval is het slim om samen te werken voor een bedrijf in de eigen omgeving.