Administratiekantoor De Drooghe Bol Vof. is een payrolling organisatie die jouw bedrijf kan ontzorgen bij alle aansprakelijkheden en taken die personeel met zich mee brengt.

Het in dienst hebben van werknemers brengt veel uren, risico en verplichtingen met zich mee. Administratiekantoor De Drooghe Bol Vof. kan dit compleet uit handen nemen.

Klik op de vergelijkings knop en doe zonder verplichtingen een aanvraag om de kosten van payrolling en payroll ondernemingen met elkaar te vergelijken.

Wat kost het?

Wil je weten wat payrolling kost? Elke payroller hanteert, net als Administratiekantoor De Drooghe Bol Vof. een eigen prijs.

De prijs is gebaseerd op de salarissen van het personeel zelf, met hier bovenop een marge voor de dienstverlening. Deze toeslag komt tot stand op basis van werkzaamheden en het risico wat het payroll bedrijf op zich neemt.

Ondanks dat iedere onderneming vrij is om een zelf gekozen tarief te bepalen, bestaat de toeslag in de meeste gevallen uit een bedrag tussen de 6% en 10% van de salarissen.

In de praktijk kan je dus duizenden euro’s besparen door een goede vergelijking te maken.

Wij helpen je hier met plezier mee! Vul nu je aanvraag in en ontvang tot drie kostenplaatjes voor payrolling. Hiermee kan je direct inzien welke payroll organisatie het best bij jou past.

Meer informatie over Administratiekantoor De Drooghe Bol Vof.

Op deze website vind je alle openbare gegevens over het bedrijf Administratiekantoor De Drooghe Bol Vof.. Zo is deze organisatie gevestigd in Julianadorp. Is het cruciaal om voor een payroll bedrijf te gaan in je eigen provincie? Nee, in principe maakt dit niets uit.

Als je geïnteresseerd bent in een payroller is het belangrijk dat deze voldoet aan de officiële regels en wetgeving. Administratiekantoor De Drooghe Bol Vof. is een Nederlands bedrijf dat staat geregistreerd onder het Kamer van Koophandel-nummer 56813732. Op deze website kan je ook zien wat Administratiekantoor De Drooghe Bol Vof. ervaringen van andere zijn.

Werkzaamheden worden voornamelijk digitaal en niet op locatie gedaan. Toch willen bepaalde ondernemingen bij voorkeur op sommige momenten fysiek vergaderen met het payrollbedrijf. In dat geval is het een goede keuze om te beslissen voor een partner in de eigen buurt.

Wat en waarom?

Op zoek naar een payroller? Een payroller vergelijkbaar met Administratiekantoor De Drooghe Bol Vof. neemt wettelijk jouw personeel in dienst. Daardoor loop je minder arbeidsrechtelijke risico’s. Ook zal je minder administratieve werkzaamheden hoeven te verrichten.

Een payroll onderneming verzorgt zowel de administratie van de salarissen als de betaling van het salaris zelf. Hierdoor wordt een payroll bedrijf gezien als ‘formele’ werkgever. Dit betekent dat deze onder meer aansprakelijk is voor alle taken die in de meeste gevallen door een werkgever uitgevoerd worden.

Denk hierbij aan onder meer;

  • vakantiegeld uitbetalen
  • doorbetalen bij ziekteverzuim
  • uitbetalen van pensioenpremies
  • arbeidscontracten afsluiten
  • premies afdragen

Het bedrijf dat een onderneming als Administratiekantoor De Drooghe Bol Vof. inhuurt is de 'functionele werkgever'. Deze blijft ook verantwoordelijk voor contractonderhandelingen voeren en het houden van functioneringsgesprekken.